Κάλεσμα σε κινητοποίηση στις 31-5-2017 στο υπουργείο

Ο ΣΑΤΕΑ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 14:30. Η ΔΟΕ έχει κηρύξει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας. Διεκδικούμε:

Την απόσυρση της Υ.Α. Φίλη για τα Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία.

Την αποκλειστικότητα και την κατοχύρωση της διδασκαλίας όλων των μαθημάτων ειδικοτήτων (Θεατρική Αγωγή, Εικαστικά, Μουσική, Φυσική Αγωγή, ΤΠΕ) από τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς.

Την επαναφορά του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής στην Ε΄ και στην ΣΤ΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, τη διάχυσή του σε κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης και τη δημιουργία οργανικών θέσεων για τη διδασκαλία του.

Πλήρη διαφάνεια στην καταγραφή των αναγκών σε εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. Πραγματικά και όχι πλασματικά κενά – καμία στρέβλωση, καμία παρατυπία.

Να πραγματοποιηθεί τέλη Αυγούστου και σε μία μεγάλη φάση η πρόσληψη του απαιτούμενου αριθμού αναπληρωτών ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά σε όλα τα σχολεία. Αναπληρώνουμε τόσα χρόνια τους εαυτούς μας και καλύπτουμε πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης.

Μόνιμους διορισμούς για την κάλυψη όλων των αναγκών στα σχολεία.

Ολόπλευρη, δωρεάν και υποχρεωτική εκπαίδευση για όλα τα παιδιά.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Τα σχόλια είναι κλειστά.