Career Fair.4all 2017, Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία

Το Career Fair.4all επιστρέφει και φέτος στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 29 Απριλίου 2017, με στόχο την ένταξη ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας!

Σκοπός είναι η προσωπική επαφή των ατόμων με αναπηρία με στελέχη εταιρειών μέσω της πραγματοποίησης συνεντεύξεων ή της συζήτησης πάνω στο βιογραφικό του υποψηφίου και η ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Πριν το Career Fair.4all θα πραγματοποιηθούν ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα άτομα με αναπηρία που θα συμμετέχουν στην Ημέρα Καριέρας, σχετικά με το πώς να συντάξουν το βιογραφικό τους και να πραγματοποιήσουν μία επιτυχημένη συνέντευξη με τις εταιρείες αλλά και σεμινάρια για τις ίδιες τις εταιρείες σχετικά με το πώς να εντάξουν άτομα με αναπηρία στη κουλτούρα και στις διαδικασίες της εταιρείας, ώστε να προετοιμαστούν όλοι, εταιρείες και συμμετέχοντες, για τη μεγάλη εκδήλωση.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και ομιλίες ανοιχτές προς όλους γύρω από θέματα αναπηρίας, προσβασιμότητας και ισότητας.
Φέτος στοχεύουμε στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση ακόμη μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας για την ανάγκη και τα οφέλη ένταξης στον εργασιακό χώρο ενός ενεργού ανθρώπινου δυναμικού που παραμένει αναξιοποίητο.

Career Fair.4all – 29 Απριλίου 2017, 10πμ.-5μμ.
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Γκάζι, κτίριο “Δ12: Μηχανουργείο ” και κτίριο INNOVATHENS, Αεριοφυλάκιο 2

Δωρεάν είσοδος

Το Career Fair.4all διοργανώνεται από την Ethelon με την υποστήριξη του Kariera.gr.

Τα σχόλια είναι κλειστά.