Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Συζητήσεις περί διδακτικής μεθοδολογίας, εκπαιδευτικού υλικού κ.α.
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό kikitsa » 20 Μαρ 2018 15:55

Καλησπέρα συνάδελφοι/ισσες.
Ονομάζομαι Κυριακή Χατζηπαναγιώτου και εργάζομαι σε Τμήμα Ένταξης στο Κιλκίς. Στο πλαίσιο της Διπλωματικής μου εργασίας, διεξάγω έρευνα για τη Διερεύνηση των Εκπαιδευτικών Αναγκών των Δασκάλων Ειδικής Αγωγής ΠΕ71 μόνο. Χρειάζομαι δείγμα από τους παρακάτω νομούς: Κιλκίς. Σέρρες, Χαλκιδική, Πέλλα, Πιερία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός του δείγματος. Σας παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για τη συμπλήρωσή του και προωθήστε το σε συναδέλφους μας που εργάζονται στους παραπάνω νομούς. Το έχω αναρτήσει και στο facebook, στην Ομάδα Αναπληρωτών ΕΑΕ. Αναρτώ το λινκ του ερωτηματολογίου παρακάτω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και την πολύτιμη συμβολή σας στην έρευνά μου.

https://docs.google.com/forms/d/1fYc2Tu ... #responses
kikitsa  
 
Δημοσιεύσεις: 1

Επιστροφή στο Παιδαγωγικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron