Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

περικοπές μισθών και μόνιμη διορισμοί

Συζητήσεις πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής, αναπηρίας κι εκπαίδευσης
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιάσει κάποιος τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

περικοπές μισθών και μόνιμη διορισμοί

Δημοσίευσηαπό tzem » 19 Ιουν 2016 12:02

περικοπές μισθών και μόνιμη διορισμοί

καλημέρα συνάδελφοι.

μερικές σκέψεις

1. Μπορεί ο σύλλογος να είναι επιστημονικός, αλλά είμαστε μέλη της ΔΟΕ και θα πρέπει αυτή να αναλάβει την ομαδική προσφυγή. Για το θέμα έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση.

2. Την τρίτη 21/6 ξεκινάει η 85η συνέλευση της ΔΟΕ, που στην ημερίσια διάταξη υπάρχει το θέμα της ειδικής αγωγής. εκεί θα πρέπει να αναδειχθεί το θέμα και να διεκδικήσουμε τον άμεσο διορισμό όλων των συναδέλφων που εργάζονται στην ειδική αγωγή.

3. άμεση ενεργοποίηση των ομάδων πόλης και κινητοποίηση στο υπουργείο για το ζήτημα των διορισμών και για το ζήτημα της περικοπής του μισθού μας. είναι πρόκληση να μας κόβουν το μισθό και να μας παγώνουν το μισθολογικό κλιμάκιο.
συνάδελφοι είναι πολύ σημαντική η παρέμβαση μας στο 1ο φεστιβάλ Φορέων Ειδικής Εκπαίδευσης, αλλά η προσπάθεια αυτή δεν είχε αποτελέσματα αγωνιστικά και διεκδικητικά.
με εκτίμηση Τζεμαλή
tzem  
 
Δημοσιεύσεις: 1

Επιστροφή στο ΓενικάΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron