Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Έρευνα για Σχολικό Εκφοβισμό

Συζητήσεις περί διδακτικής μεθοδολογίας, εκπαιδευτικού υλικού κ.α.
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Έρευνα για Σχολικό Εκφοβισμό

Δημοσίευσηαπό SATEA » 27 Φεβ 2016 12:39

Παρακαλείται όποιος-α ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στην παρακάτω έρευνα να επικοινωνήσει με την ερευνήτρια στα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

"Ονομάζομαι Βασιλική Καμιναρίδη και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής. Ο λόγος που σας στέλνω το παρόν μήνυμα αφορά στη διπλωματική μου εργασία, η οποία φέρει τον τίτλο: 'Σχολικός εκφοβισμός σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες'. Δείγμα της έρευνας θα αποτελέσουν εκπαιδευτικοί β'βάθμιας εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι έχουν βιώσει κάποιο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε μαθητή με ε.ε.α. (αυτισμός, Asperger, ΔΕΠ-Υ, δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, κινητικά προβλήματα, χρόνια προβλήματα υγείας) Ως ερευνητικό εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί η τηλεφωνική συνέντευξη. Έχετε υπόψη σας εκπαιδευτικούς, οι οποίοι φέρουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά;
Η βοήθειά σας θα αποβεί ιδιαζόντως πολύτιμη.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων,
Βασιλική Καμιναρίδη"

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

698 7775005

bkaminaridi@hotmail.com
SATEA  
 
Δημοσιεύσεις: 639

Επιστροφή στο Παιδαγωγικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net