Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Προτεραιότητα μαθητών Π.Σ. στις πιστώσεις

Συζητήσεις περί διδακτικής μεθοδολογίας, εκπαιδευτικού υλικού κ.α.
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Προτεραιότητα μαθητών Π.Σ. στις πιστώσεις

Δημοσίευσηαπό inopap » 28 Σεπ 2015 15:09

Συνάδελφοι, σχετικά με την προτεραιότητα των μαθητών Π.Σ. στις πιστώσεις, το ΚΕΔΔΥ μου είπε ότι προηγούνται οι μαθητές με αυτισμό και ΔΕΠ-Υ (και δη των πρώτων τάξεων). Γίνεται να αλλάξει η σειρά; Δηλαδή αν ένας μαθητής π.χ. με ΔΕΠ-Υ έχει εμφανή βελτίωση, γίνεται να δοθεί προτεραιότητα σε άλλο μαθητή (για τον οποίο προτείνεται Π.Σ.) χωρίς όμως αυτισμό ή ΔΕΠ-Υ, αλλά με προβλήματα συμπεριφοράς; Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.
Ενώ ως σχολείο αναφέραμε την αναγκαιότητα να υπάρξει αυτή η αλλαγή, το ΚΕΔΔΥ δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μας λέει αν θέλουμε να το κάνουμε άτυπα, ΑΝ συμφωνήσουν οι γονείς!
Γενικότερα βλέπω ότι δεν υπάρχει ευελιξία. Δεν θα πρέπει το ΚΕΔΔΥ να ρωτάει τους δασκάλους πρώτα για το ποιος μαθητής από τις Π.Σ. πιστεύουμε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη;

Υ.Γ. Το σχολείο μας έχει 5 μαθητές με Π.Σ. και ο μαθητής που θέλουμε να στηριχθεί περοσσότερο είναι τελευταίος στη λίστα και παίρνει Π.Σ. το Φεβρουάριο!!!

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
inopap  
 
Δημοσιεύσεις: 38

Επιστροφή στο Παιδαγωγικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron