Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Συζητήσεις περί διδακτικής μεθοδολογίας, εκπαιδευτικού υλικού κ.α.
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Δημοσίευσηαπό SATEA » 14 Μαρ 2018 16:39

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα:

Καλησπέρα,

ονομάζομαι Αβραμίδης Ηλίας και είμαι Επίκουρος καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής στο Βόλο. Σας στέλνω αυτό το e-mail για να σας ζητήσω να συμμετέχετε στην διδακτορική έρευνα της κυρίας Αναστασίας Τουλιά η οποία εκπονείται στο ΠΤΕΑ υπό την επίβλεψη μου. Το θέμα της έρευνας είναι:

«Η διδασκαλία ομηλίκων ως μέσο εφαρμογής της ένταξης παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΕΕΑ): Διαδικασία και Αποτελεσματικότητα».

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν κοινοποιούσατε τον παρακάτω σύνδεσμο στα μέλη τους ΣΑΤΕΑ προκειμένου να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με την έρευνα:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEYgr8fFYW497WJppqkBSst7cnOThDgMU99lg4QN_-RBWK_g/viewform

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και αφού το συμπληρώσει κανείς μπορεί να το προωθήσει σε συναδέλφους του/της ειδικούς εκπαιδευτικούς ή γενικούς δασκάλους σε γενικά δημοτικά σχολεία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του συλλόγου σας για το χρόνο που θα αφιερώσουν για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Με εκτίμηση.

Ηλίας Αβραμίδης

SATEA  
 
Δημοσιεύσεις: 639

Επιστροφή στο Παιδαγωγικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron