Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Συζητήσεις σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία της ειδικής αγωγής
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευσηαπό MoiSofi » 05 Νοέμ 2013 21:55

Παιδια θα ηθελα ενα εγγραφο που να αναφερει οτι στο Τ.Ε μπορουν να ερχονται παιδια τις ωρες που εχουν γλωσσα και μαθηματικα..... ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!
MoiSofi  
 
Δημοσιεύσεις: 28

Re: SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευσηαπό vasokyritsi » 11 Νοέμ 2013 22:08

Καλησπέρα

Δυστυχώς δεν έχω να σε παραπέμψω σε κάποιο έγγραφο, αλλά από πληροφόρηση συναδέλφου, που δουλεύει χρόνια σε Τ.Ε. παραθέτω τα εξής: "Απαγορεύεται να παίρνουμε τα παιδιά στο Τ.Ε. στα μαθήματα Γυμναστικής, Θεατρικής Αγωγής, Μουσικής, Εικαστικών", όπου μπορούν να συμμετέχουν περισσότερο και πιο ουσιαστικά σε σύγκριση με Γλώσσα ή/και Μαθηματικά, όπου τείνουν να αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσκολίες.
Βέβαια, αν έχεις πολλά παιδιά σε συνδυασμό με δύσκολες περιπτώσεις, τότε είναι δύσκολο να φτιάξεις το πρόγραμμά σου.
Ερώτηση: Έχεις επικοινωνήσει με το Σχολικό Σύμβουλο Ε.Α. της Περιφέρειάς σου;
vasokyritsi  
 
Δημοσιεύσεις: 165

Re: SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευσηαπό MoiSofi » 03 Δεκ 2013 18:13

Συγνώμη που σου απαντώ μετά απο τόσο καιρό !! μετά απο πολύ προσπάθεια επικοινωνήσαμε και μου είπε ναι οκ , ότι έτσι πρέπει να γίνει.. Αλλά έχω ένα ακόμη πρόβλημα.. Έρχεται συνεχώς μαμά μαθήτριας και μου ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τι θα κανουμε στο Τ.Ε . Μου ζητά συγκεκριμένα να κάνω το βιβλίο που κάνουν στην τάξη.. πως μπορώ να τελειώνω με αυτήν την κατάσταση... είναι αφόρητο και μεέχει πιέσει πολύ. Της έχω εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα.... Τί άλλο να κάνω.. Μου ρχεται να της πω ότι η παρακολούθηση του Τ.Ε είναι προαιρετική. ΑΥΤΟ ειναι το προγραμμα μου... αν δε θελει ας μην στελνει το παιδι.
MoiSofi  
 
Δημοσιεύσεις: 28

Re: SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευσηαπό vasokyritsi » 04 Δεκ 2013 17:38

Καλησπέρα!

Χαίρομαι που κακτοποιήθηκε το πρώτο ζήτημα σχετικά με τις ώρες των παιδιών. Καταλαβαίνω ότι μερικοί γονείς μπορεί να γίνουν αρκετά φορτικοί για διάφορους λόγους. Εσύ καλά έκανες και την ενημέρωσες για το πώς δουλεύεις στο Τ.Ε. Το επίπεδο της μαθήτριας απέχει πολύ από το επίπεδο του βιβλίου της τάξης; Ρωτώ γιατί θα μπορούσες να δουλέψεις τους εξατομικευμένους στόχους της μαθήτριας στο ίδιο θεματικό περιεχόμενο με αυτό του βιβλίου, αλλά προσαρμοσμένο σε μέτρα της. Μήπως μια τέτοια ενδιάμεση λύση (δηλ. αξιοποιώ μέρος του βιβλίου -του στιλ ακολουθώ την τάξη- αλλά το παραδίδω διαφορετικά) θα μπορούσε να ηρεμήσει τη μητέρα;
vasokyritsi  
 
Δημοσιεύσεις: 165

Re: SOS καταστατικο ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΞΗΣ

Δημοσίευσηαπό vasokyritsi » 04 Δεκ 2013 17:40

Σε συνέχεια των προηγούμενων: θα μπορούσες να την καλέσεις να μιλήσετε, αφού έχεις συννενοηθεί και με το δάσκαλο της τάξης ή/και με το Σχολικό Σύμβουλο Ε.Α., ώστε να της αλλάξεις γνώμη;
vasokyritsi  
 
Δημοσιεύσεις: 165


Επιστροφή στο Νομικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron