Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΟΕ

Συζητήσεις πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής, αναπηρίας κι εκπαίδευσης
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιάσει κάποιος τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΟΕ

Δημοσίευσηαπό eirdiadou » 10 Ιουν 2017 10:51

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΛΑΒΑ ΕΝΑ E-MAIL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ ΔΟΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΕΑ.
ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΌ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ/ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΣΑΤΕΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ (ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ (ΠΕ71-61) ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΡΗΝΗ ΔΙΑΔΟΥ- ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΕ71 (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ) ΓΙΑ 13 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ
eirdiadou  
 
Δημοσιεύσεις: 11

Re: ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΟΕ

Δημοσίευσηαπό SATEA » 11 Ιουν 2017 20:46

Ειρήνη, καλησπέρα

Το e-mail στάλθηκε προς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του ΣΑΤΕΑ, προκειμένου να έχουμε μια εικόνα για τον αριθμό των συναδέλφων που θα είναι αντιπρόσωποι στη ΔΟΕ. Εννοείται πως όποιος-α δεν επιθυμεί να το δηλώσει, δεν θα το κάνει. Δεν υπάρχει πρόθεση να ασκηθεί πίεση για κάτι τέτοιο.
Στόχος είναι να γίνει μια ενημέρωση για τις αποφάσεις των τοπικών συλλόγων σε επίπεδο γενικών συνελεύσεων για τα θέματα της ΕΑΕ, μιας και δεν είναι δυνατόν να έχουμε πρόσβαση για ενημέρωση στο πώς κινήθηκαν τα πράγματα σε κάθε περιοχή (λ.χ. αν βγήκε κάποιο ψήφισμα σχετικά με την ΕΑΕ).
Εξαρχής το e-mail αναγνωρίζει το γεγονός ότι όσοι και όσες θα είστε στη ΔΟΕ αποτελείτε ταυτόχρονα μέλη συγκεκριμένων παρατάξεων και δεσμεύεστε να καταθέσετε τη θέση των τοπικών σας συλλόγων, πέρα από μέλη του ΣΑΤΕΑ και εν ενεργεία εκπαιδευτικοί ΕΑΕ επί χρόνια αναπληρωτές, κάτι το οποίο διαμορφώνει τη θέση κάποιου για τα θέματα ΕΑΕ. Αυτομάτως αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς ΣΑΤΕΑ για την επιβολή κάποιας κατευθυντήριας γραμμής για την τοποθέτησή σας στη ΔΟΕ, καθώς αυτό αφενός θα αποτελούσε παρέμβαση στις εσωτερικές διαδικασίες άλλου συλλογικού οργάνου (τοπικό σύλλογο εκπαιδευτικών), αφετέρου προσβολή της δικής σας προσωπικής θέσης.
Ο ΣΑΤΕΑ τηρεί δημοκρατικές διαδικασίες και αναγνωρίζει ότι σε κάθε σύλλογο υπάρχουν διαφοροποιήσεις εντός των μελών, πόσο μάλλον ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει την προσωπική του άποψη και από συγκεκριμένη πολιτική σκοπιά. Επίσης, ως προς την πολιτική-παραταξιακή τοποθέτηση πάγια θέση μας είναι η εξής: ο ΣΑΤΕΑ ως επιστημονικός σύλλογος είναι παραταξιακά ουδέτερος, για αυτό τον λόγο δεν μπορεί να γίνει ανάρτηση ή προώθηση κειμένων παραταξιακών οργανώσεων σε επίσημη ιστοσελίδα ή στο φόρουμ, ασχέτως αν είναι υπέρ ή κατά των θέσεών μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αντάλλασσε ως τώρα απόψεις με εκπροσώπους παρατάξεων ή αποθαρρύνει τα μέλη του να συνδικαλίζονται σε αυτό το επίπεδο. Η ενημέρωση εντός κάθε παράταξης σχετικά με την ΕΑΕ είναι κάτι που μας βοηθά να αποτιμήσουμε πιθανές εξελίξεις και να ερμηνεύσουμε διάφορα σχετικά αποτελέσματα και επιλογές που γίνονται σε επίπεδο πολιτικής, την οποία δεν μπορούμε να αγνοήσουμε. Επομένως, ας επισημανθεί για μια ακόμη φορά πως ο λόγος επικοινωνίας μας είναι ο προαναφερθείς και όχι η εκμετάλλευση του δημόσιου βήματος των αντιπροσώπων-μελών για την προώθηση των συμφερόντων του ΣΑΤΕΑ.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΣΑΤΕΑ
SATEA  
 
Δημοσιεύσεις: 639


Επιστροφή στο ΓενικάΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron