Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Χαρισματικά παιδιά

Συζητήσεις περί διδακτικής μεθοδολογίας, εκπαιδευτικού υλικού κ.α.
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Χαρισματικά παιδιά

Δημοσίευσηαπό inopap » 21 Φεβ 2017 11:22

Συνάδελφοι, υπάρχει κάποια ιστοσελίδα έγκυρη για τα χαρισματικά παιδιά: τα χαρακτηριστικά τους κυρίως και το πώς γίνεται η διάγνωση; Συγκεκριμένα, έχετε ακούσει για τον εξής τύπο μαθητή: Αυτόνομος, εσωστρεφής αλλά όχι ντροπαλός (autonomous learner introverted not shy). Επίσης, γνωρίζετε την ψυχοπαιδαγωγό κ. Δανάη Δεληγιώργη που ειδικεύεται στα χαρισματικά παιδιά; Διότι έβγαλε την παραπάνω διάγνωση για έναν μαθητή της Α΄δημοτικού του σχολείου μας (χωρίς να τον δει στο σχολικό πλαίσιο), ενώ εγώ βλέπω ενδείξεις αυτισμού. :?: (προβληματισμένη)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
inopap  
 
Δημοσιεύσεις: 38

Επιστροφή στο Παιδαγωγικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron