Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Ειδική άδεια και εθελοντές μυελού των οστών

Συζητήσεις σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία της ειδικής αγωγής
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Ειδική άδεια και εθελοντές μυελού των οστών

Δημοσίευσηαπό Xen1a » 18 Φεβ 2015 15:54

Θέλω να γίνω δότης μυελού των οστών και ρώτησα στην Πρωτοβάθμια αν δικαιούμαι ειδική άδεια για να πάω να συμπληρώσω την αίτηση και να ακολουθήσω την τυπική διαδικασία, καθώς οι ώρες που δέχονται κόσμο στο νοσοκομείο είναι ώρες μαθημάτων μου (9:00-13:00). Δεν προβλέπει ο νόμος για τις ειδικές άδειες κάτι για την εθελοντική "μυελοδοσία", καθώς από την πρωτοβάθμια πήραν και στο ίδιο το υπουργείο για να το διασταυρώσουν. Δυστυχώς, δεν έχω άκρες να το προωθήσω στο υπουργείο, αλλά μπορούμε ανάμεσα στις πολλές συζητήσεις που θα ξεκινήσουν με τον νέο υπουργό να θίξουμε κι αυτό το θέμα;
Ο διευθυντής μου θα μ' αφήσει να φύγω νωρίτερα χωρίς να μου το βάλει ως άδεια, αλλά δεν θα κάνουν το ίδιο όλοι και είναι κάτι εξίσου σημαντικό με την εθελοντική αιμοδοσία.
Xen1a  
 
Δημοσιεύσεις: 13

Επιστροφή στο Νομικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron