Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΣΕΙΡΑ

Συζητήσεις σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία της ειδικής αγωγής
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΣΕΙΡΑ

Δημοσίευσηαπό eirdiadou » 05 Σεπ 2017 11:31

Καλημέρα επί χρόνια δούλευα στη Β Αθήνας ενώ φέτος μετακόμισα στα Δωδεκάνησα όπου τοποθετούν με κοινωνικά κριτήρια και όχι με την προυπηρεσία. Σχετικά με το δελτίο τύπου που δημοσιεύσατε υπάρχει η διευκρίνηση για το γ του ΦΕΚ 465/2003 και αναφέρετε πως:
Σχετικά με το κριτήριο «1,2,3 παιδιών». Θα υπάρξει διευκρίνιση για το αν λαμβάνεται υπόψη κατά αύξουσα σειρά ο αριθμός παιδιών ή όχι;
Θα υπάρξει διευκρινιστική προς πρωτοβάθμιες. Όσοι έχουν 1, 2 ή 3 παιδιά θεωρείται ένα κριτήριο και δεν προηγείται αυτός που έχει 3 έναντι αυτού που έχει ένα παιδί. Σε περίπτωση ίσων μορίων οι εν λόγω υποψήφιοι θα συγκρίνονται μεταξύ τους ως προς την προϋπηρεσία.
Αυτό γνωρίζουμε ότι θα ισχύει σίγουρα; Θα δοθεί διευκρινιστική από το Υπουργείο;; Γιατί σήμερα που ρώτησα τον αιρετό Δωδεκανήσου μου απάντησε πως προηγούνται οι έχοντες 3 παιδιά μετά2 μετά 1
Εάν μπορείτε να με παραπέμπεστε κάπου για να με βοηθήσετε;;;
eirdiadou  
 
Δημοσιεύσεις: 11

Re: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ-ΣΕΙΡΑ

Δημοσίευσηαπό Efi87 » 09 Σεπ 2017 10:27

Ετσι ειχαν πει από τη διεύθυνση προσωπικού,συγκεκριμένα.η προϊσταμένη κ. Γώρου. Από ότι φαίνεται όμως τελικά δεν έκαναν διευκρίνιση επισήμως.
Efi87  
 
Δημοσιεύσεις: 315


Επιστροφή στο Νομικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron