Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Συζητήσεις σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία της ειδικής αγωγής
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευσηαπό elenikarampatzaki » 10 Οκτ 2016 21:58

Καλησπέρα! Που θα μπορούσα να βρω την εγκύκλιο τη φετινή για τα ειδικά σχολεία;; Είμαι σε ειδικό δημοτικό φέτος σε θέση ΕΝΓ. Ο διευθυντής με ενημέρωσε οτι δε θα έχω μόνο το βαρήκοο παιδάκι, καθώς υπάρχουν πολλά αυτιστικά και δε τα βγάζουν πέρα. Εχω κάθε καλή πρόθεση να βοηθήσω, ωστόσο, μέχρι πόσα παιδιά δικαιούμαι; Επίσης, τι ισχύει με τις εφημερίες και το ολοήμερο. Γενικά θα ήταν τέλεια αν μπορούσα να διαβάσω κάπου τα καθήκοντα μου και να είμαι ενήμερη! Ευχαριστώ!!
elenikarampatzaki  
 
Δημοσιεύσεις: 2

Re: ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Δημοσίευσηαπό vasokyritsi » 26 Οκτ 2016 17:07

Μπορείς να βρεις το καθηκοντολόγιο εντός του Εσωτερικού Φόρουμ και να απευθύνεις κι εκεί ερωτήσεις προς τα υπόλοιπα μέλη τα οποία, ενδεχομένως, να γνωρίζουν κάτι σχετικό επί του θέματος.
Καλό θα ήταν ο δ/ντης πρέπει να σου αναθέσει με πρακτικό/ έγγραφο την ανάθεση και άλλων παιδιών, πέραν του παιδιού με βαρηκοΐα, καθώς εσύ προσλήφθηκες μέσω πίνακα ΕΝΓ. Επίσης, να γνωστοποιήσεις τη σύνθεση του τμήματος, που θα αναλάβεις, σε σχολικό σύμβουλο ΕΑΕ.
vasokyritsi  
 
Δημοσιεύσεις: 165


Επιστροφή στο Νομικά ΘέματαΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron