Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

τα επιχειρήματα του υπουργείου στην τροπολογία για την ΕΑΕ

Συζητήσεις πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής, αναπηρίας κι εκπαίδευσης
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιάσει κάποιος τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

τα επιχειρήματα του υπουργείου στην τροπολογία για την ΕΑΕ

Δημοσίευσηαπό ntinamon » 29 Αύγ 2016 14:27

Επείγον! Διαβάστε τα αντεπιχειρήματα του υπουργείου που θα κατατεθούν σήμερα, κυρίως όσοι θα συναντηθείτε με βουλευτές κ όσοι θα πάτε αύριο στην Αθήνα στη συνάντηση στις 7.
Εν ολίγοις, λένε ότι το επιχείρημά μας του βασικού πτυχίου αποτελεί πρόφαση συντεχνιακής διεκδίκησης και στερείται παιδαγωγικών επιχειρημάτων, στο όνομα μιας ενιαίας εκπαίδευσης και της συνεκπαίδευσης και ότι αφού το σύνολο των εξειδικευμένων στην ΕΑΕ δεν επαρκεί για να καλυφθούν τα κενά, οι μόνιμοι με εμπειρία στην τάξη θεωρούνται καταλληλότεροι από τους αναπληρωτές με μηδενική προϋπηρεσία.
Πρέπει να απαντήσουμε όσο πιο πειστικά γίνεται και να ενημερώσουμε και τους βουλευτές της αντιπολίτευσης. Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής είναι οι βουλευτές Γαβριόπουλος και η Κατσαβριά συμμετέχει.Προσεγγίστε τους.Στο συνημμένο αναλυτικά τα επιχειρήματα του υπουργείου
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ntinamon  
 
Δημοσιεύσεις: 1

Επιστροφή στο ΓενικάΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron