Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Συζητήσεις για Μέλη των ΣΑΤΕΑ

...που αφορούν εργασιακά δικαιώματα, νομικές κινήσεις, διεκδικήσεις, κινητοποιήσεις, λειτουργία και οργάνωση των Σ.Α.Τ.Ε.Α.
Εσωτερικό φόρουμ

Το φόρουμ αυτό είναι εσωτερικό και χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ από τους αποφοίτους των δύο τμημάτων (Π.Τ.Ε.Α. και Ε.Κ.Π) που είναι εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου αποφοίτων της σχολής τους. Δικαίωμα πρόσβασης στο εσωτερικό φόρουμ δικαιούνται να λάβουν ΜΟΝΟ τα εγγεγραμμένα μέλη των δύο συλλόγων που έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο στον οποίο ανήκουν.

Εάν κάποιο εγγεγραμμένο μέλος δεν έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις δεν μπορεί να συμμετέχει στο εσωτερικό φόρουμ. Εάν κάποιο εγγεγραμμένο μέλος λάβει το δικαίωμα πρόσβασης στο εσωτερικό φόρουμ θα πρέπει, για να το διατηρήσει, να τακτοποιεί τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το σύλλογό του από τη 1 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου κάθε έτος. Εάν δεν καταβληθεί η ετήσια συνδρομή, από τη 1 Ιουλίου και μετά η πρόσβαση στο εσωτερικό φόρουμ διακόπτεται.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εγγραφή δείτε εδώ για τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εδώ για τους απόφοιτους του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δεν έχετε τις απαραίτητες άδειες να διαβάσετε τα θέματα στα πλαίσια αυτού του Φόρουμ.

Σύνδεση  •  Εγγραφή

 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron