Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α. - Εγγραφή

Όροι χρήσης

Με την πρόσβαση στο “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.” (στο εξής “εμείς”, “εμάς”, “δικό μας”, “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.”, “https://www.satea.gr/forum”), δέχεστε ότι δεσμεύεστε νομικά από τους όρους που ακολουθούν, ειδεμή παρακαλούμε να μη δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό και να μη χρησιμοποιήσετε το “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.”.

Δέχεστε να μη δημοσιεύετε οποιασδήποτε μορφής περιεχόμενο που είναι προσβλητικό, άσεμνο, χυδαίο, συκοφαντικό, περιέχον μίσος ή απειλή, σεξουαλικά προσανατολισμένο ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να παραβιάζει τους νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε, εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο. Η διεύθυνση IP κάθε δημοσίευσης καταγράφεται για τη δυνατότητα επιβολής των παρόντων όρων. Δέχεστε ότι το “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.” έχει το δικαίωμα να απομακρύνει, να επεξεργαστεί, να μετακινήσει ή να κλείσει ένα θέμα συζήτησης όποτε κρίνεται σκόπιμο. Σαν μέλος δέχεστε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχετε εισάγει, αποθηκεύονται σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δε θα αποκαλυφθούν σε τρίτους χωρίς τη συναίνεσή σας. Ωστόσο ούτε το “Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.” ούτε το phpBB δε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απόπειρα ηλεκτρονικής εισβολής ή παραβίασης η οποία είναι δυνατόν να οδηγήσει σε απώλεια ή/και κλοπή αυτών των δεδομένων.

Δέχεστε ότι δεν επιτρέπονται τα Greeklish σε οποιαδήποτε δημοσίευση.

Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής των παρόντων όρων, ανά πάσα στιγμή. Παρόλο που θα επιδιώξουμε να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή με τον προσφορότερο δυνατό τρόπο, θα ήταν συνετό εκ μέρους σας να γνωρίζετε τους τρέχοντες όρους χρήσης, οι οποίοι αναγράφονται στην παρούσα σελίδα. Η συνέχεια της χρήσης του ““Φόρουμ Σ.Α.Τ.Ε.Α.” δείχνει πως αποδέχεστε τους όρους χρήσης με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή τους καθώς και τις νομικές δεσμεύσεις που απορρέουν από αυτούς.

 
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron