Ευχαριστήρια ανοιχτή επιστολή

Με το ξεκίνημα της θητείας μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ) και το κάθε μέλος του ξεχωριστά. Η πολυετής συμβολή τους είναι ανεκτίμητη ως προς την επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου, είτε αυτοί αφορούν τη συνεχή επιστημονική εξέλιξη των μελών, είτε τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας αλλά και των μαθητών μας απέναντι στην εκπαιδευτική πολιτική, η οποία εφαρμόζεται με τρόπο αποσπασματικο, δίχως να εναρμονίζεται με τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ταυτόχρονα, οφείλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη που οργάνωσαν ή/και συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια σε συνελεύσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις και δράσεις, καθώς η βάση είναι αυτή που καθορίζει τη δυναμική και την εξέλιξη του Συλλόγου. Χρειάζεται να τονίσουμε προς όλα τα μέλη, είτε ενεργά, είτε ανενεργα αλλά και προς τους μελλοντικούς απόφοιτους, ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να δρα και να ενεργεί βάσει των αρχών που έχουν διαμορφωθεί κατά τα έτη λειτουργίας του και τους καλούμε όλους να μας επικοινωνήσουν τις ιδέες τους, τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες τους όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ώστε να σταθούμε αρωγοί. Άλλωστε τα προβλήματα και οι εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικά στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης θα συνεχίσουν να απασχολούν το Σύλλογο και αυτά αφορούν όλα τα μέλη του, είτε τους εργαζόμενους ως αναπληρωτές, είτε ως μόνιμους.

Για αυτό οφείλουμε να μείνουμε συντονισμένοι και να συμβάλουμε με οποιοδήποτε τρόπο στις δράσεις του ΣΑΤΕΑ. Κατά συνέπεια, καλούμε τους αποφοίτους των Τμημάτων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, παλιούς και νέους, αναπληρωτές και μόνιμους, να συνδράμουν στη συνέχιση και εξέλιξη των δράσεων κάθε είδους, με την ευχή να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και μαχητικοί στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του ΣΑΤΕΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.