Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Δικαιώματα ΠΕ71

Συζητήσεις σχετικά με την υπάρχουσα νομοθεσία της ειδικής αγωγής
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιαστεί κάποιος από τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Δικαιώματα ΠΕ71

Δημοσίευσηαπό emarselis » 29 Απρ 2014 19:00

Καλησπέρα,

Είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Επιτυχία για το καινούργιο Νομοσχέδιο που ετοιμάζεται αυτή την στιγμή από το Υπουργείο Παιδείας για τα δικαιώματά μας (ΠΕ71). Απλώς θα ήθελα ο σύλλογός μας να δράσει στην εξειδίκευσή μας και ως προς τον ιδιωτικό τομέα. Στην εξειδίκευση των ψυχολόγων απαγορεύεται απ' όσο γνωρίζω, κάποιος να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της συγκεκριμένης εξειδίκευσης, αν δεν έχει βγάλει Πτυχίο Ψυχολογίας ή να χορηγήσει WISC (αν γίνει καταγγελία υπάρχουν νομικές κυρώσεις). Επίσης ισχύει το ίδιο, αν κάποιος δεν έχει πτυχίο Ψυχολογίας και βγάλει κάποιο μεταπτυχιακό στην ψυχολογία όπως π.χ. Συμβουλευτική Ψυχολογία που έχει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν έχει το δικαίωμα του τίτλου του ψυχολόγου, αλλά τον τίτλο "Σύμβουλος Ψυχικής Υγιεινής." Μακάρι ο σύλλογός μας να καταφέρει κάτι αντίστοιχο όπως κατάφεραν οι δύο σύλλογοι των ψυχολόγων εδώ στην Ελλάδα και στην δική μας εξειδίκευση του "Ειδικού Παιδαγωγού."

Εύχομαι καλή Δύναμη στα μέλη του συλλόγου για το μεγάλο τους έργο.

Με εκτίμηση,

Ελένη Μαρσέλη
:D
emarselis  
 
Δημοσιεύσεις: 4

Re: Δικαιώματα ΠΕ71

Δημοσίευσηαπό ioannou_konstantinos » 12 Μάιος 2014 20:06

Ελένη το έχουμε συζητήσει το θέμα του ιδιωτικού τομέα αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι δουλεύουμε στο δημόσιο κι έχουμε ρίξει το βάρος σ' αυτό.

Για να παρέμβουμε πιο δυναμικά στον ιδιωτικό τομέα πρέπει να ενοποιηθούμε οι δύο σύλλογοι και να γίνουμε επιστημονικός-επαγγελματικός, κάτι που το βλέπουμε στο μέλλον.
ioannou_konstantinos  
 
Δημοσιεύσεις: 160


Επιστροφή στο Νομικά Θέματα



Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron