Χώρος συζητήσεων των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής

Διαδικασία εγγραφής στo ΣΑΤΕΑ και ανανέωσης της συνδρομής

Συζητήσεις πάνω σε θέματα ειδικής αγωγής, αναπηρίας κι εκπαίδευσης
Κανόνες Φόρουμ
Καλωσορίσατε στα δημόσια φόρουμ των Σ.Α.Τ.Ε.Α.! Σας παρακαλούμε να τηρήσετε τους παρακάτω κανόνες χρήσης για όσο διάστημα συμμετέχετε στο φόρουμ.

1. Απαγορεύονται οι χυδαίες εκφράσεις.
2. Απαγορεύεται η χρήση και δημοσίευση προσωπικών δεδομένων.
3. Γράφουμε μόνο σε ελληνικό ή λατινικό αλφάβητο αντίστοιχο με τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Απαγορεύονται τα Greeklish.
4. Απαγορεύεται να γράφουμε ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησής μας με κεφαλαία γράμματα.
5. Οι τίτλοι των θεμάτων προς συζήτηση πρέπει να είναι σαφείς και σχετικοί με το θέμα.
6. Προτού ανοίξετε ένα θέμα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει δημοσιευτεί ήδη από κάποιον άλλο. Εάν έχει δημοσιευτεί ήδη, συνεχίστε τη συζήτηση εκεί.
7. Τα θέματα δεν πρέπει να συγχέονται μεταξύ τους, π.χ. ένα παιδαγωγικό θέμα στην κατηγορία των νομικών θεμάτων.

Σε περίπτωση που παραβιάσει κάποιος τους κανόνες 1 και 2 οι αναρτήσεις θα διαγράφονται από τους συντονιστές δημόσιων φόρουμ. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 3 και 4 θα γίνεται δημόσια και προσωπική σύσταση από τους συντονιστές. Σε περίπτωση μη τήρησης του κανόνα 5 οι συντονιστές έχουν δικαίωμα αποσαφήνισης του τίτλου. Στην περίπτωση παράβασης των κανόνων 6 και 7 οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι να μεταφέρουν την ανάρτηση στη θεματική κατηγορία στην οποία ανήκει.

Διαδικασία εγγραφής στo ΣΑΤΕΑ και ανανέωσης της συνδρομής

Δημοσίευσηαπό SATEA » 07 Οκτ 2015 13:14

Διαδικασία εγγραφής στο ΣΑΤΕΑ

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (Π.Τ.Ε.Α. Βόλου και Ε.Κ.Π. ΠΑΜΑΚ) θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

1. Κατεβάζετε τις αιτήσεις εγγραφής από την http://www.satea.gr (Αρχική σελίδα > Σύλλογοι > Σύλλογος Θεσσαλίας ή Σύλλογος Μακεδονίας) και αφού τη συμπληρώσετε την αποστέλλετε ηλεκτρονικά στις γραμματείς των δύο Συλλόγων:

vasilikikyritsi@hotmail.com (για τους αποφοίτους του ΠΤΕΑ Βόλου)
efharal@yahoo.gr (για τους αποφοίτους του ΕΚΠ ΠΑΜΑΚ)

2. Καταθέτετε άμεσα το ποσό της εγγραφής (που αποτελεί και συνδρομή του τρέχοντος έτους) στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης:
• Εθνική 080/964904-23 στα ονόματα Στρουσοπούλου Ειρήνη και Κακαζιάνη Μαρίνα.
Το ποσό εγγραφής είναι 10 ευρώ (και αποτελεί και τη συνδρομή του τρέχοντος έτους) (για τους αποφοίτους του ΠΤΕΑ Βόλου).
• Πειραιώς 5352-063263-461 στα ονόματα Μαρτινίδου Έλλη και Λεπτοκαρίδης Παύλος.
Το ποσό εγγραφής είναι 10 ευρώ (και αποτελεί και συνδρομή του τρέχοντος έτους) (για τους αποφοίτους του ΕΚΠ ΠΑΜΑΚ).

Οι καταθέσεις είτε γίνονται σε τράπεζα, είτε ηλεκτρονικά μέσω i-bank θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην αιτιολογία να αναγράφουν το όνομα του καταθέτη, διαφορετικά θα πρέπει να ενημερώνεται για την ανώνυμη κατάθεση άμεσα με mail η ταμίας του εκάστοτε Συλλόγου:

papazafirimaria@gmail.com (για τους αποφοίτους του ΠΤΕΑ Βόλου)
martielli@yahoo.gr (για τους αποφοίτους του ΕΚΠ ΠΑΜΑΚ)

3. Μόνο όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, οι δύο ταμίες μπορούν να εγκρίνουν την αίτηση των νέων μελών για πρόσβαση στο εσωτερικό φόρουμ του ΣΑΤΕΑ. Εάν δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα τα νέα μέλη του Συλλόγου δεν εγκρίνεται η αίτηση τους για το εσωτερικό φόρουμ και κατ' επέκταση δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση παρά μόνο στο δημόσιο φόρουμ.Διαδικασία ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής προς το ΣΑΤΕΑ

Η ετήσια συνδρομή ισχύει ημερολογιακά για ένα έτος από 1/1 έως 31/12. Η κατάθεση της συνδρομής του τρέχοντος κάθε φορά έτους θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 31/12. Μετά το πέρας αυτή της ημερομηνίας θα τερματίζεται η πρόσβαση του μέλους στο εσωτερικό φόρουμ του ΣΑΤΕΑ. Η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί από Γενικές Συνελεύσεις σε:

• 10 ευρώ (για τους αποφοίτους του ΠΤΕΑ Βόλου) και κατατίθεται στον εξής λογαριασμό: Εθνική 080/964904-23 στα ονόματα Στρουσοπούλου Ειρήνη και Κακαζιάνη Μαρίνα.
• 10 ευρώ (για τους αποφοίτους του ΕΚΠ ΠΑΜΑΚ) και κατατίθεται στον εξής λογαριασμό: Πειραιώς 5352-063263-461 στα ονόματα Μαρτινίδου Έλλη και Λεπτοκαρίδης Παύλος.

Οι καταθέσεις είτε γίνονται σε τράπεζα, είτε ηλεκτρονικά μέσω i-bank θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην αιτιολογία να αναγράφουν το όνομα του καταθέτη, διαφορετικά θα πρέπει να ενημερώνεται για την ανώνυμη κατάθεση άμεσα με mail η ταμίας του εκάστοτε Συλλόγου:

papazafirimaria@gmail.com (για τους αποφοίτους του ΠΤΕΑ Βόλου)
martielli@yahoo.gr (για τους αποφοίτους του ΕΚΠ ΠΑΜΑΚ)


Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής
SATEA  
 
Δημοσιεύσεις: 561

Επιστροφή στο ΓενικάΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτό το Φόρουμ : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group •
Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com
Theme created by StylerBB.net
cron