Αίτημα απεργίας προς ΔΟΕ

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και την κυβερνητική απόφαση για το κλείσιμο των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο πλην των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θέλουμε να εκφράσουμε για ακόμη μία φορά την διαμαρτυρία μας για τον αποκλεισμό των ΣΜΕΑΕ από τα μέτρα.
Ως ΣΑΤΕΑ είχαμε τοποθετηθεί σε πρόσφατες δημοσιεύσεις μας (Δελτίο Τύπου 17-11-2020 και στην ανάρτηση μας 17-12-2020) για την ανάγκη διασφάλισης σωστής και ασφαλούς λειτουργίας των ΣΜΕΑΕ όλων των βαθμίδων. Δυστυχώς, το υπουργείο δεν ανταποκρίθηκε στα αιτήματά μας και δεν εξασφάλισε κανένα μέτρο προστασίας. Για τον λόγο αυτό και με αφορμή την κήρυξη απεργίας από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ ζητούμε :

-Την στήριξη της ομοσπονδίας απέναντι στην απόφαση της πολιτείας να επιτρέψει τη συνέχιση λειτουργίας των ΣΜΕΑΕ παρά τις επιβαρυμένες επιδημιολογικά συνθήκες.
- Να προκηρυχθούν στάσεις εργασίας για την Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (ήδη έχουν προκηρυχθεί στάσεις εργασίας από ΣΕΠΕ σε επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές)
.

Το ΔΣ του ΣΑΤΕΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.