Παρέμβαση στο ΙΕΠ για την παιδαγωγική επάρκεια

Παρέμβαση στο ΙΕΠ προκειμένου να λάβουν απαντήσεις για το ζήτημα  της παιδαγωγικής  επάρκειας  πραγματοποίησαν σήμερα απόφοιτοι του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, κατεύθυνσης εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η πρόεδρος  της αρμόδιας επιτροπής γνωμοδοτήσεων, κα Φέρμελη, δήλωσε ενώπιον όλων πως αδυνατούσε να  μιλήσει με οποιονδήποτε γιατί βρίσκεται σε άδεια ασθενείας  και η παρουσία της εκείνη την στιγμή στο γραφείο ήταν για λόγους έκτακτης ανάγκης. Μας παρέπεμψε να ακολουθήσουμε την τυπική διαδικασία για να γίνει συνάντηση. Φυσικά, υπενθυμίσαμε τα αλλεπάλληλα έγγραφα που έχουμε αποστείλει από το καλοκαίρι χωρίς να έχουμε πάρει καμία επίσημη ή ανεπίσημη απάντηση από την ίδια ή τον πρόεδρο του ΙΕΠ.  Ανένδοτη και με υποστήριξη συναδέλφων της μας ζήτησε  να αποχωρήσουμε. Κατευθυνθήκαμε στους υπόλοιπους ορόφους όπου ενημερώσαμε  τα προσωπικό για το ζήτημα και τη στάση του ΙΕΠ για το ζήτημα  της παιδαγωγικής επάρκειας.

Ελπίζουμε να λάβουμε απαντήσεις στο επίσημο ραντεβού που τελικά ορίστηκε από τον πρόεδρο του ΙΕΠ κ. Κουζέλη απαντώντας στο αίτημα που είχαμε υποβάλει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.