Wheeling2help: Γιορτή εθελοντισμού και αθλητισμού

 

 

Ο ΣΑΤΕΑ στηρίζει τη γιορτή εθελοντισμού και αθλητισμού Wheeling2help!

Δείτε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου (06/7/2016) της οργανωτικής ομάδας ethelon:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Wheeling2helpVol. 2 είναι μια μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και αθλητισμού!

Η οργάνωση ethelon, μαζί με την εθελοντική ομάδα Wheeling2help, διοργανώνουμε μια γιορτή, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 11.00 π.μ., στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων για την αναπηρία, αλλά και για διάφορα άλλα κοινωνικά θέματα.

Παιδιά, νέοι και ενήλικες, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, μέσω της συμμετοχής τους σε διαδραστικές, ψυχαγωγικές αλλά και βιωματικές δραστηριότητες που θα υλοποιούνται από πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις, όπως:

  • Δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία
  • Δημιουργική απασχόληση για παιδιά και ενήλικες
  • Αθλητικές δράσεις, από συλλόγους/σωματεία
  • Δράσεις σχετικές με την υγεία
  • Δράσεις σχετικές με την τέχνη, με εικαστικά προγράμματα, μουσικοχορευτικά, θεατρικό του δρόμου
  • Δράσεις σχετικές με το περιβάλλον.

Το Wheeling2help Vol.2, είναι η συνέχεια αυτού που ξεκίνησαν ο Ελπιδοφόρος και η Δώρα το 2015, ποδηλατώντας από το Λονδίνο στην Αθήνα συγκεντρώνοντας 15.654 ευρώ για τα παιδιά της «Φλόγας» (Σχετικό βίντεο: https://vimeo.com/155897235).

Με τη συνέχεια του ταξιδιού, αυτή τη φορά ξεκινούν από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα πραγματοποιήσουν 20 συνολικά μεγάλες εκδηλώσεις σε πόλεις-στάσεις με τελευταία αυτή στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 9 Οκτωβρίου!

Η ethelon, η ομάδα Wheeling2help, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ένα πλήθος οργανώσεων και εθελοντών, σας προσκαλούμε να περάσουμε όλοι μαζί μια υπέροχη ημέρα γεμάτη όμορφες δράσεις, θετική ενέργεια και πολλά χαμόγελα!

Ημέρα: 25 Σεπτεμβρίου 2016, Ώρες: 11.00-15.00, Κτίριο «Μηχανουργείο» και Προαύλιο «Μηχανουργείου», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ethelon.org    και http://www.wheeling2help.com/

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.