Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος…τσάκισέ τον!

Σοκάρει η εν ψυχρώ πολιτική δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα την Τρίτη το βράδυ απο μέλος της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.Ο Παύλος Φύσσας, γνωστός για την αντιφασιστική του δράση, έγινε στόχος της συμμορίας της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν θανάσιμα.

Η Χρυσή Αυγή, που υποστηρίζει τις στειρώσεις σε ΑμεΑ και χρονίως πάσχοντες στο καταστατικό της, που χαρακτηρίζει τα ΑμεΑ ελαττωματικά πλάσματα και προϊόντα, που ψηφίζει υπέρ της επιβολής φόρου στα άτομα με αναπηρία αλλά όχι στους βιομηχάνους, δολοφονεί πλέον μετά τους μετανάστες τους Έλληνες αριστερούς.

Οι ΣΑΤΕΑ καταδικάζουν απερίφραστα το φασισμό και τη Χρυσή Αυγή.

Ως Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής έχουμε χρέος, να μην αφήσουμε το φασισμό να εισέλθει στην τάξη μας, στα σχολεία μας , στη ζωή μας.Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να επιτελέσουν τον κοινωνικό τους ρόλο και να καταδικάσουν κάθε φασιστική πρακτική.Ακόμα, καλούμε τα Άτομα με Αναπηρία και τους γονείς να τους απομονώσουν. Δε θα μας φοβίσουν. Καμία ηττοπάθεια. Για να κερδίσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια χρειάζεται αγώνας σε όλους τους τομείς.

Να δώσουμε το παρόν σε κάθε αντιφασιστική πορεία!

Να εξαλείψουμε τη βία και το φασισμό!

Χθες ήταν οι μετανάστες, σήμερα οι αριστεροί αύριο οι ομοφυλόφιλοι και τα άτομα με αναπηρία.

Όλοι μαζί ενάντια στο φασισμό!

 

Σύλλογοι Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής

www.satea.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.