ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΤΟΥ ΠΣΕΕΑΚΠ (Απόφοιτοι τμήματος ΕΚΠ-κατεύθυνση εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες)

Την Πέμπτη στις 27 Δεκεμβρίου στις 10:30 π.μ. στο χώρο του ΠΑΜΑΚ (η συγκεκριμένη αίθουσα ή αμφιθέατρο θα ανακοινωθεί με ανάρτηση στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου την ίδια μέρα) θα πραγματοποιηθεί η 3η τακτική γενική συνέλευση του ΠΣΕΕΑΚΠ. Καλούνται τα μέλη του ΠΣΕΕΑΚΠ καθώς και συνάδελφοι του κλάδου ΠΕ71 που ενδιαφέρονται για ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της ειδικής αγωγής να προσέλθουν συμμετέχοντας με την παρουσία τους, τις προτάσεις και την ψήφο τους σε περαιτέρω δράσεις.

Θεματολογία της 3ης τακτικής γενικής συνέλευσης:
Ενημερώσεις
1. Ενημέρωση για τις κινητοποιήσεις που έλαβαν χώρα το τελευταίο τρίμηνο.
2. Ενημέρωση για συναντήσεις του τελευταίου τριμήνου με πολιτικά πρόσωπα και φορείς .
3. Ενημέρωση για τις προσλήψεις αναπληρωτών για το έτος 2013-2014 καθώς και για πιθανές επιπλέον προσλήψεις αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2012-2013.
4. Ενημέρωση για τη λειτουργία και τις δράσεις των τοπικών ομάδων από εκπροσώπους της κάθε πόλης.
5. Ενημέρωση για την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα σχετικά με την πρόταση ενοποίησης των 2 συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής.
6. Ενημέρωση για θέματα του φόρουμ και της ιστοσελίδας των ΣΑΤΕΑ.

Συζήτηση-Ψηφοφορία
1. Συζήτηση και προτάσεις για κινητοποιήσεις και δράσεις που θα λάβουν χώρα έως την επόμενη τακτική γενική συνέλευση.
2. Ψηφοφορία για την πρόταση ενοποίησης των συλλόγων αποφοίτων τμημάτων ειδικής αγωγής (αφορά μόνο τα μέλη που δε συμμετείχαν με κάποιον άλλον τρόπο-μέσω mail ή φόρουμ-στη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά τον προηγούμενο μήνα). Επικύρωσητων ηλεκτρονικών ψήφων που έχουν μέχρι τώρα καταγραφεί.
3. Συζήτηση και προτάσεις για τις επιστημονικές δράσεις που εκκρεμούν.
4. Προτάσεις βελτίωσης της λειτουργίας της ιστοσελίδας των ΣΑΤΕΑ καθώς και άλλων παραμέτρων επικοινωνίας με το Σύλλογο.

Άλλα θέματα που θα τεθούν από τα μέλη της συνέλευσης.

Μη εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής και εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές πριν ή μετά τη Συνέλευση.

Το Δ.Σ. του ΠΣΕΕΑΚΠ

Τα σχόλια είναι κλειστά.