Προβολή ταινίας Re-Action

Φόρτωση Χάρτη....

Ημέρα/Ωρα
18 Ιαν 2018
20:00 - 22:00

Τοποθεσία
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης


πρώτη Μη εμπορική ταινία Re-Action, η οποία αγκαλιάστηκε από το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό, θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 στις 20:00 στο θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, στα πλαίσια της Εκδήλωσης του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του9ου ΣΚΥΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ του Κέντρου, της αγαπημένης όλων των θεατών, της ΡΕΑ.

Η ΡΕΑ, συμπρωταγωνίστρια της σκυλίτσας ROXY στην ταινία, έχοντας τελειώσει την εκπαίδευσή της στα χέρια της εκπαιδεύτριάς της, έφτασε η ώρα να παραδοθεί ως μία Σκύλος Οδηγός που θα προσφέρει τις γνώσεις της σε ένα άτομο με οπτική αναπηρία για μία καλύτερη καθημερινότητα, αυτόνομη και με ασφάλεια.

Το σενάριο της φιλοζωικής ΜΗ εμπορικής ταινίας Re-Action υπογράφεται από τους Αλέξανδρο Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη, σκηνοθετείται δε από τον Αρτέμη Σαμοθράκη.

Η ταινία διαπραγματεύεται την επιρροή που έχουν τα Σκυλιά στον Άνθρωπο και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από την πολύτιμη σχέση που αναπτύσσεται.

Συμμετέχουν οι : Τάνια Τρύπη,Ντίνος Καρύδης. Συμπρωταγωνιστούν:Γιάννα Ζιάννη Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Τζένη Καζάκου Δημήτρης Παπαδάκης και σε ρόλο guest εμφανίζονται: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή ,Δημήτρης Μηλιόγλου , Γιώργος Μαυρίδης, και πάρα πολλοί άλλοι.

Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, των Σκύλων Οδηγών Ελλάδος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, & του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας ‘’Χατζηπατέρειο΄΄
Περίληψη ταινίας:

Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στην απεγνωσμένη προσπάθεια της να διασώσει τη δημόσια εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ, υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε … η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου; Πως ένας σκύλος οδηγός θα αλλάξει την ζωή ενός ατόμου με πρόβλημα όρασης; Η ταινία θα παρουσιαστεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Πέμπτη

Η διάρκειά της ταινίας είναι 1.30 ώρα και μετά θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του Σκύλου Οδηγού ΡΕΑ στην Χειρίστριά της για να ξεκινήσουν την πολύτιμη συνεργασία τους.

Η Είσοδος είναι Δωρεάν. Ωρα προσέλευσης 19:30

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνουν τηλεφωνικά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τηλ 210 3518579

Καταχώριση νέας εκδήλωσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.